ESCOLES D'ART

Apunta't a una de les nostres escoles o a escoles on col·laborem:

CASSÀ DE LA SELVA/ ESCOLA D'ART JOSEP LLOVERAS

CELRÀ/ESCOLA D'ART DE CELRÀ

FORNELLS DE LA SELVA/ ESCOLA D'ART I CREATIVITAT DEL GIRONÈS

LLAGOSTERA/ ESCOLA D'ART PERE MAYOL

MEDINYÀ/ AULA D'ART

QUART/ESCOLA D'ART I CREATIVITAT DEL GIRONÈS

SARRIÀ DE TER/ESCOLA D'ART I CREATIVITAT DEL GIRONÈS

SANT GREGORI/ESCOLA D'ART I CREATIVITAT DEL GIRONÈS

VILABLAREIXESCOLA D'ART I CREATIVITAT DEL GIRONÈS


LLAGOSTERA VA AL LICEU

Liceu al territori és un projecte del Gran Teatre del Liceu que vol acostar i fer gaudir l’òpera a tota la gent de Catalunya. En col·laboració amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera i Cocu-Associació Cultural, s’organitzarà un autobús per assistir a la representació de l’òpera escollida. L’autobús estacionarà davant del Liceu per deixar i recollir el públic llagosterenc. Les localitats estaran ubicades a platea, amb visibilitat òptima i amb un descompte únic. Uns dies abans, un conferenciant es desplaçarà a Llagostera per fer una xerrada en la què s’explicarà l’argument, la producció i anècdotes de l’òpera que s’anirà a veure perquè el públic en tingui tota la informació i en gaudeixi sense perdre’s cap detall. 

INSCRIU-TE AQUÍ


L’activitat artística ens ajuda a reforçar la nostra personalitat i autoestima, les nostres capacitats i valors. Ens ajuda a sentir-nos més segurs de nosaltres mateixos i, alhora a tenir més capacitat crítica i sentit del treball en equip. L’art ens fa més oberts i més sensibles, ens enriqueix i ajuda a comunicar-nos i expressar-nos. Ordena els nostres pensaments i ens fa més destres.

Un dels nostres objectius és el de trobar els vincles que s’estableixen entre totes les arts en general i, organitzar activitats i projectes concrets per tal de viure l’art en un sentit més ampli. Volem fer emergir la sensibilitat dels alumnes envers les arts en general, com a creadors o com a consumidors.