Cocu‎ > ‎

...

Xerrada de Carlos González


AVÍS!

Sentint-ho molt, ja no hi ha places disponibles.

Gràcies per ser tants els que us heu inscrit!


NOTA IMPORTANT:  

Per tal d'oferir seient a tots els que esteu interessats, tots els que us inscriviu a partir d'ara, podreu seguir la xerrada per videoconferència en directe des de l'Aula A de la Casa de Cultura (sala adjacent) i hi podreu intervenir igualment en el torn de preguntes. Disculpeu les molèsties.
Us informarem de la sala on aneu per email un cop us hagueu registrat i fet el pagament


El proper dissabte 29 de novembre de 2014 a les 11 del matí a la Casa de Cultura de Girona, comptarem amb el pediatre Carlos González (+info) que ens oferirà una xerrada sobre Alimentació infantil.

Organitzem la xerrada un grup de famílies i educadores que ens plantegem quins són els sistemes de criança actuals i quins volem potenciar en la societat de què formem part.  Volem generar moviment i diàleg entre diferents visions de la criança i pedagogia i així poder analitzar els matisos que necessitem per escollir millor què volem pel futur dels nostres infants.

Per aquest motiu, en aquesta ocasió, hem decidit apostar per començar un seguit de conferències a Girona. Aquesta és la primera, però ja n’estem preparant unes quantes per l’any vinent.

El nostre bagatge com a pares, va començar amb el projecte la “Petita Vall”, del que en som socis i que consisteix en un espai familiar situat a les antigues escoles de Sant Daniel ( Girona ) on els nostres fills i filles ( de 0 a 3 anys ) poden trobar un lloc on créixer i desplegar-se, com una llavor, un espai familiar basat en la pedagogia Pickler i Waldorf.

Estem molt contents amb totes les famílies i professionals que ens hem trobat durant aquest curt camí que portem essent pares ( els nostres fills tenen menys de 3 anys ). I desitgem que entre tots, puguem seguir avançant, coneixent i compartint diferents visions i maneres de fer que ens permetran créixer i acompanyar millor un bon desplegament dels nostres infants.

Esperem que gaudiu molt de la conferència i ens agradaria molt que vulgueu estar en contacte amb nosaltres per entre tots, millorar una mica ( des del nostre punt de vista ), el món que ens ha tocat viure. Ves a saber què en pot sortir de tot plegat! La unió fa la força!!


Ens veurem el 29!

Informació i preguntes: gestio@cocu.cat


PATROCINADORS, ORGANITZADORS i COL·LABORADORS

No oblideu visitar els nostres patrocinadors ja que sense ells aquest projecte no hauria estat possible!!!!

Informació i preguntes: gestio@cocu.cat


INSCRIPCIONS I REGISTRE

Aquesta conferència es fa a la Casa de Cultura de Girona i disposem d’un aforament limitat. Per aquest motiu només acceptarem gent que s’hagi registrat prèviament. Per fer el procediment de registre complet, us heu d'inscriure a l'acte i després pagar per cada inscripció. El preu per poder venir a la conferència són 5€ per persona. Els pagaments es poden fer per internet  (amb un recàrrec de 0,5€ ) o bé a les botigues d'alguns dels nostres patrocinadors. Un cop fet el registre se us guardarà la plaça 48h fins que feu el pagament.


NOTA IMPORTANT:  

Tots els que us inscriviu partir d'ara, i per tal de poder oferir seient a tots els que esteu interessats, podreu seguir la xerrada per videoconferència en directe des de l'Aula A de la Casa de Cultura (sala adjacent) i hi podreu intervenir igualment en el torn de preguntes. Disculpeu les molèsties. Us informarem de la sala on aneu per email un cop us hagueu registrat i fet el pagament!
 

Per inscriure-us a l'acte, cliqueu aquí. (Recordeu que és un registre per persona!

Per a fer pagaments, cliqueu aquí.

No oblideu fer la inscripció abans de fer el pagament!!!!

Informació i preguntes: gestio@cocu.cat


INFORMACIÓ PRÀCTICA

Per a tots aquells que ja esteu registrats, us deixem una mica d'informació pràctica sobre l'acte.

  • Si no sabeu on és la Casa de Cultura, cliqueu aquí
  • Si veniu amb cotxe, les zones més properes d'aparcament són les zones blaves del voltant, l'aparcament de pagament just al davant i les zones d'aparcament de la Copa ( gratuïtes )
  • Hem estipulat que els cotxets es podran aparcar a una zona especial situada a l'entrada de la Casa de Cultura. No es podran pujar cotxets a la zona de la conferència. 
  • A l'acte és aconsellable venir-hi només adults, tot i això, els nens són benvinguts. Tingueu en compte però que per manca d'espai hauran d'estar a la falda o bé reservar i pagar un seient per a ells. Si es cansen, tenim un petit espai on podreu anar amb ells.  
  • El dia de la conferència no oblideu portar el DNI o alguna document per acreditar-vos! 

 Informació i preguntes: gestio@cocu.cat

Comments