Mariona Puigbaldoyra

Artista nascuda a Girona l'any 1980 i formada en el camp de les Belles Arts, a Girona primer, i més tard a la Universitat de Barcelona, a Milà i a Roma. Ha treballat en l'àmbit de la creació com a freelance, feina que ha compaginat amb la gestió cultural i la formació artística en diverses administracions públiques, associacions i empreses del sector privat.

És cofundadora de TACA, associació d'artistes de les comarques gironines, ha estat membre de la junta dels Amics del Museu d'Art de Girona i ha participat com a membre activa en diverses associacions culturals. Des de l'any 1994 s'ha projectat professionalment com a artista i ha participat en diverses exposicions de caire nacional i internacional que l'han portada a viatjar per diferents llocs del món. Ha viscut a Itàlia i França, on ha desenvolupat part de la seva carrera artística.

Actualment combina la pintura, la creació i la fotografia amb les àrees de gestió i producció de Cocu a més de dirigir les escoles d'art de Cassà de la Selva i Llagostera.

El projecte Cocu ha esdevingut una plataforma i oportunitat per a desenvolupar-se com a professional autònoma dins l'àmbit concret de la gestió cultural en l'àmbit artístic, amb la voluntat d'aportar-hi tota l'experiència prèvia i construir un projecte global.