Llagostera va al Liceu

Liceu al territori és un projecte que vol acostar el Gran Teatre del Liceu a tota la gent de Catalunya. En aquesta ocasió, en col·laboració amb l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Llagostera i Cocu, associació Cultural, s'organitzarà un autobús per assistir a la representació de Il trovatore de Giuseppe Verdi.

L'autobús estacionarà davant del Liceu per deixar i recollir el públic llagosterenc, i les localitats estaran ubicades a platea, amb visibilitat òptima i amb un descompte únic.


IL TROVATORE

El muntatge signat per Àlex Ollé per a l’Òpera de París, que s’inspira en la Primera Guerra Mundial, retrata les conseqüències d’una guerra entre germans on les accions irracionals no deixen espai per a la reflexió. Una extenuant guerra de trinxeres on els humans són personatges abstractes i fantasmagòrics plens d’odi.

Un destacadíssim repartiment per a aquesta tragèdia, estrenada a Roma l’any 1853 (i el 1854 al Liceu), en la qual Verdi mostra el pes del passat i la impossibilitat de superar-lo. En l’era dels moviments antirracials contra la mort de George Floyd, la visió exòtica de les minories des de l’òptica del segle XIX ens serveix per denunciar els substrats i estereotips que han forjat la nostra mirada. Aquesta és la veritable vendetta de la història: “Sei vendicata, o madre!”.

Òpera: Il trovatore de Giuseppe Verdi

Dia: divendres, 28 d'octubre de 2022 a les 19 h

Hora de sortida del bus: 16.30 h (davant l'hostal El Carril)

Preu: 90.-€ (inclou entrada i autobús)

Màxim: 40 persones

Inscipcions i Pagament fins el 3 d'octubre

ES79 0081 0086 0500 0175 9476

No oblideu afegir en l'apartat de comentaris el núm. d'inscripció